SES 6- Productie de betoane vibropresate, in localitatea Ciorasti, judetul Vrancea, Regiunea Sud-Est

SES6-hanbars-274557_1920

 Initiativa de a infiinta acest SES, avand ca activitate principala productia de betoane vibropresate in localitatea localitatea Ciorasti, judetul Vrancea, regiunea Sud-Est, apartine partenerului Partenerulii nr. 2, Primaria Ciorasti Vrancea, izvorata din dorinta de atenua declinul care se inregistreaza in prezent in industria constructiilor, prin aportul adus ca urmare a dezvoltarii unei astfel de structuri la nivelul sectorului.

Nevoia este fundamentata pe analiza pe care initatorul a intreprins-o in plan local si regional, pentru a-si fundamenta pachetul de produse pe care le va furniza pentru a acoperi aceasta cerere. Astfel ca, analiza a evidentiat faptul ca pe raza comunei Ciorasti exista 45 Km de drumuri comunale si drumuri nationale 20 km care trebuiesc amenajate cu rigole pentru santuri pluviale si amenajare trotuare.

Portofoliul de produse furnizate de SES se rezuma la: pavele, borduri, dale, rigole santuri pluviale, boltari, elemente speciale, planseu modular etc.

Pentru materializarea viziunii formulate de dezvoltatorul SES-ului si preintampinarea constrangerilor si riscurilor precizate anterior, structura noua infiintata se va asigura de urmatoarele:

  • Urmarea unor cursuri de formare profesionala din partea angajatilor SES-ului, care vor fi instruiti si calificati, ceea ce le va permite dobandirea de cunostinte teoretice si abilitati practice, in conformitate cu cerintele pietei.
  • Diferentierea fata de concurenta, si atragerea de clienti prin practicarea unor preturi reduse, ca urmare a fundamentarii judicioase a politicii de preturi, a orientarii catre client, o garantie a mentinerii unei baze de clienti fideli produselor furnizate de SES.
  • Furnizarea de produse la o calitate incontestabila, prin respectarea unor standarde calitative bine fundamentate si stabilite;
  • Dobandirea capacitatii de adaptabilitate sporita la cerintele si exigentele formulate de clienti, modificarilor intervenite in piata de profil;
  • Asigurarea sustenabilitatii financiare a SES-ului prin identificarea de surse de finantare sigure menite a sprijini in continuare activitatea derulata la nivelul acestuia, dupa finalizarea finantarii nerambursabile;
  • Asigurarea sustenabilitatii locurilor de munca create in cadrul SES-ului pe seama oportunitatilor de finantare identificate pentru a sustine activitatea la nivelul SES-ului in perioada post-implementare;