SES 8 – Prestări servicii de coafura, frizerie, manichiura, organizare evenimente (nunti, botezuri, conferinte, etc), localitatea Ciorasti, judetul Vrancea, Regiunea Sud-Est

SES8-hairdresser-659145_1920

Initiativa de a infiinta SES, avand ca activitate principala prestari servicii de coafura, frizerie, manichiura, organizare evenimente (nunti, botezuri, conferinte, etc) in localitatea Ciorasti, judetul Vrancea, Regiunea Sud-Est, apartine Partenerului nr. 2 – UAT Ciorasti, judetul Vrancea, izvorata din dorinta de a pune la dispozitia potentialilor clienti un pachet de servicii impecabile, complete, unice, executate cu inalt profesionalism, care definesc momente importante din viata fiecaruia.

O principala oportunitate este activarea intr-un mediu lipsit de concurenta, intrucat in zona de interes in care va patrunde structura de economie sociala, comuna Ciorasti, si in localitatile invecinate nu exista concurenti, astfel initiatorul poate detine pe termen scurt pozitia de lider al pietei, in conditiile unei pozitionari favorabile si eficiente.

Infiintarea si dezvoltarea SES este o oportunitate pentru populatia locala, deoarece oamenii nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze in oras pentru a putea beneficia de astfel de servicii.

In contextul ambelor activitati, se vizeaza ca principali client – localnicii din Ciorasti, judetul Vrancea, existand posibilitatea de deservirea a unei clientele importante din localitatile invecinate, intrucat nici acolo nu exista un prestator care sa furnizeze astfel de servicii.